monitored
image description

Tugain 2%

image of Tugain 2%
Förhindra håravfall och introducera återväxt av hår med Tugain 2%. Hårsäckarna stimuleras vilket leder till ökad celltillväxt. Läkemedlet är avsett för manligt håravfall.
OBS: Bilderna är avsedda som illustration.
Kvantitet Dosering Marknadspris Vårat pris Pris per enhet Lägg i kundvagn
1 flaska 2% 744.4 kr 610 kr 610 kr add
2 flaskor 2% 1306 kr 1066 kr 533 kr add
3 flaskor 2% 1757.2 kr 1426 kr 475.33 kr add
4 flaskor 2% 2318.8 kr 1870 kr 467.50 kr add

Tugain 2 % förhindrar manligt håravfall och skallighet och inducerar återväxt av hår. Läkemedlet ska inte användas vid uttunnande hårfäste eller främre skallighet. Tugain 2 % är mest effektiv när håravfall precis startat eller är ny, och det finns mindre områden av håravfall på hjässan. Tugain 2 % kan inte bota skallighet men kan förhindra utvecklingen av håravfall i frontala områden i hårbotten samt vid vertex området. Läkemedlet är inte lämpligt för användning av kvinnor.

Bruksanvisning

Du bör använda Tugain 2 % två gånger om dagen (morgon och kväll). Applicera krämen när håret och hårbotten är torrt och rent på de område där du har håravfall. Applicera till mitten av det drabbade området och fördela sedan lösningen försiktigt över huden för att täcka hela det drabbade området. Låt lösningen torka i 4 timmar innan tvätt eller låt torka i 2-4 timmar före sänggåendet. Tvätta händerna med tvål och vatten omedelbart efter användning. För att förhindra oönskad hårväxt på andra delar av kroppen är behandling av Tugain 2 % endast avsedd till hårbotten. Applicera inte krämen på sår eller sprucken hud. Du bör använda läkemedlet kontinuerligt för att se resultat. Ny hårväxt kommer att ses efter 3-4 månader. Om du slutar behandlingen av Tugain 2 % kommer den nya tillväxten att stanna och du kommer att förlora det nya håret.

Förvaring

Förvara Tugain 2 % i rumstemperatur. Förvaras svalt och torrt, och skyddat från solljus.

Hur Tugain fungerar

Tugain 2 % innehåller minoxidil. Minoxidil stimulerar hårsäckarna genom att öka blodflödet i hårbotten som i sin tur ökar celltillväxten i hårsäckarna som är i vilofas. En annan möjlig mekanism är att minoxidil i Tugain 2 % förlänger den aktiva tillväxtfasen av håret och ökar storleken på hårsäcken, vilket förhindrar håret att komma i vilofasen (telogen) för tidigt. Håravfall beror på hårsäckarna krymper och gradvis producerar mindre och tunnare hårstrån. De längre hårsäckarna är inaktiva desto svårare är det för dem att reagera och börja ny tillväxt.

Biverkningar

De vanligaste rapporterade biverkningarna av Tugain är irritation på applikationsområdet. Detta inkluderar rodnad, torr hud, klåda, sveda, fjällning och hudutslag. Hårfärg eller textur kan förändras med ökad hårtillväxt. Var försiktigt så att behandlingen inte kommer i kontakt med andra delar av kroppen som t.ex. pannan eftersom att de kan orsaka oönskad hårväxt.

Missad dos

Applicera Tugain 2 % så fort du kommer på att du missat behandlingen. Om de redan är dags för din nästa behandling hoppa då över den missade behandlingen och fortsätt som vanligt. Applicera inte mer än två gånger om dagen för att kompensera för en missad applikation.

Fraktinformation

Denna produkt levereras inom 14 arbetsdagar.

 

image description

Relaterade Produkter